Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2009, 12:35
Grzesiek ale Nurkovic to nie jest byle jaki bramkarz i mi tez jest blizej do stwierdzenia ze cos jest nie tak z naszym trenerem bramkarzy niz z tymi bramkarzami ktorych testujemy. Po pierwsze to Nurkovic chyba nie jest ciota skoro zaprosili go na testy, obserwowali go poł roku wiec chyba zauwazyli w nim potencjał, teraz przyjechał na testy, na treningach nie wiemy jak mu poszło ale w meczu zaprezentował sie ciekawie. Do tego jest w Bosni okreslany mianem talentu, jest w wieku 23 lat rezerwowym bramkarzem Bosni, jak dla mnie bardzo fajnie sie zapowiada, tylko ze jakos Naszemu trenerowi nie odpowiada, dziwne

Poza tym Pan Jacek troche psuje o sobie zdanie skoro musi testowac 20 bramkarzy, chyba w jego kompetencjach jest to zeby znalezc bramkarza a nie byle kogo zapraszac i tworzyc takie cyrki ze niedługo to bramkarzy braknie w Europie d testowania - wiem ze pewnie to nie Kazimierski decyduje kogo mamy testowac ale skoro jest trenerem to mogłby powiedziec kogo chce widziec na testach albo jak mu proponowlai testowanie tych 20 "ciot" to mogł od razu mowic zeby ich nie zapraszac bo sie nie sprawdza
Odpowiedz cytując