Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2009, 10:15
Cytat:
Jacek Kazimierski:Ja wolę sprowadzić jakiegoś utalentowanego chłopaka i jeśli będę chciał, i naturalnie on będzie chciał, zrobię z niego kawał piłkarza. Tylko na to trzeba czasu.
To niech go kur sprowadzi niech ruszy dupsko i go znajdzie... jest już 2 lata w naszym klubie a z bramkarzami jak stoimy w miejscu tak stoimy.

Nie wiem ja to interpretuje tak że Kazimierskiemu 'wygodnie" pracuje się ze spokojnym Mariuszem a Ile za wiele do powiedzenia tam nie ma. Z tego co pamiętam to Ile kiedyś coś w mediach powiedział na temat pana J.K...

Do tego dodam że to Kazimierski był największym zwolennikiem pozostania Mariusza Juszczyka gościa który grał w siatkę. A wiecie dlaczego ? bo nic nie marudził akceptował role rezerwowego a Kazimierskiemu wygodnie się pracowało.

Jak myślicie dlaczego ocenił Bośniaka negatywnie na podstawie kilku godzinnych treningów mimo, że opinie ludzi dokoła były jak najbardziej pochlebne ? Do tego wypadł dobrze w sparingu.

Sprawa jest prosta młody bałkański charakter może być niewygodny dla pana Jacka.

I żeby nie było ostatnia runda w wykonaniu Mariusza Pawełka była bardzo udana poza incydentem w Gdańsku, który mógł kosztować nas mistrza. Śmiało można powiedzieć, że Mariusz zrobił postęp w swojej grze także na pewno aż tak tragicznie nie jest. Mario nie popełniał jakiś większych błedów dlatego uważam, że tak jak powiedział pan Jacek ważniejsze są inne pozycje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.06.2009 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując