Arkas napisał(a):

|
Abolicja powinna być, ale jeśli ktoś by teraz kupił, to do 3 ligi. Bo jeśli będą rozgrzebywać stare śmieci w nieskończoność to Polska liga będzie taka jaka jest i nigdy nie będziemy mieć dobrego poziomu, bo co chwile ktoś będzie spadał...
|
Ale dlaczego mają być równi i równiejsi? Wtedy to by się dopiero chaos zrobił, bo ci co kupili teraz odwoływaliby się w nieskończoność,że chcą być traktowani tak samo jak ci, co kupili 5 lat temu. Jestem tego samego zdania co Gordian- kupili mecz,muszą zostać w jakiś sposób ukarani. Być może to jedyny sposób,żeby czegoś tych ludzi nauczyć. A abolicja dla mnie większego sensu nie ma,bo za pare lat okazałoby się,że jesteśmy w tym samym miejscu z korupcją.
Arkas napisał(a):
|
Ale znając Polskę, tzn. polskich działaczy, za kilka lat będzie n-te spotkanie pzpn-u w sprawie korupcji, kolejne degradacje, czyli podsumowując był, jest i będzie chaos.
|
A to już chyba kwestia przyzwyczajenia z naszej strony-kibiców. Dopóki się nic z PZPN-ie nie zmieni,to tam zawsze będzie chaos.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy