Eustachy napisał(a):

Powiedz dlaczego ty nie dopuszczasz mysli, ze Niedzielan moze byc slabszy niz jestes to sobie w stanie wyobrazic ?
Moze po prostu zakodowales/zaszufladkowales sobie pewnien obraz pilkarza, ktory ma sie nijak do rzeczywistosci ?
Jasne, ze w ostatniej rundzie nie dostawal szans, ale Skorza mial go caly czas na treningach, ktore to w duzej mierze decyduja o tym, czy ktos sie lapie do skladu. Nie sadze, aby nasz trener, o ktorym chlopaki z zespolu mowili, ze jego pilkarskim synem jest...Niedzielan, nie potrafil trafnie zanalizowac jego przydatnosci. A wybacz, ja barziej ufam jego ocenie niz twojej.
Juz kiedys ci wyliczylem, ze Niedzielan po powrocie z kontuzji, we wszystkich rozgrywkach dostal ponad 1000 minut grania, co uwazam za calkiem spory kawalek czasu, do tego by wywrzec na kims odpowiednio dobre wrazenie. Zamiast tego mielismy wrazenia negatywne, a przynajmniej ja to tak oceniam i jak widac Skorza rowniez.
Nalezy zalowac, ze tak to sie zakonczylo, bo przeciez wszyscy sporo sobie obiecywalismy po tym transferze.
|
Ale ja dopuszczam tę myśl, tylko rzeczywiście nie jestem w stanie sobie jej wyobrazić. Podliczałeś, a ja Ci odpowiadałem - ile z tych 1000 minut zagrał na swojej pozycji? Wystąpił Czyt. w napadzie z pierwszą "11" - wystąpił chociaż w kilku meczach pod rząd? Na podstawie treningów Diaz był lepszy od Jirsaka, a wszyscy widzieliśmy co dawał w środku Diaz, a co dawał Jirsak. Beto niby był lepszy od Niedzielana, a widzieliśmy co pokazywał Beto, nawet Niedzielanowi taką kaszanę trudno byłoby w ataku zagrać. Brożek, choć w kilku meczach grał jak Stanko Svitlica, siedział 90 minut na boisku. Zgadzam się, że Skorża to świetny profesjonalista, ale wyczucia do zmian to on nie ma, zresztą sam wielokrotnie na początku sezonu sam domagałeś się Małeckiego w miejsce Łobodzińskiego, a to ten drugi uparcie rozpoczynał spotkania.
mr_kwolf napisał(a):

Czytam to nie wierze że ktoś może mieć tak spaczony obraz tego co widzi i jest tak zaczytany w gazety.
Naprawde myślisz że Niedzielan nie dostał oferty rozwiązania kontraktu? Wg mnie właśnie Niedzielan dostał propozycje rozwiązania kontraktu a że nie przystał na to został wysłany do ME żeby jeszcze raz przemyślał swoją decyzje. Powiedz mi jaki sens ma wysłanie Niedzielana do ME skoro wg Ciebie Wisła chce na nim zarobić? No chyba że nasz zarząd masz za totalnych debili i idiotów.
|
Oho, pracownik klubu się odezwał. Niedzielan dostał ofertę rozwiązania kontraktu? Już Ochalik by o tym trąbił wszem i wobec

. Jakbyś trochę pomyślał, to wiedziałbyś jaki ma sens wysyłanie Niedzielana do ME, tak zobrzydzić gościowi życie, żeby wziął pierwszą lepszą ofertę, nawet z drugiej ligi cypryjskiej. Dla mnie to nie idiotyzm, dla mnie to wyrafinowane chamstwo, na które ten gość sobie nie zasłużył.
mr_kwolf napisał(a):

|
A co do sprawy Bozoka i Ruzomberoku to widze że dobrze znasz sytuacje pomiędzy Wisła i Słowakami że twierdzisz że będą sikali na każdą oferte od nas. A skąd wiesz że to np. nagle nie Słowacy zwiększyli cene o 100 tys. euro i dlatego jeszcze nie podpisali? Albo może do podpisania umowy doszło np. dzisiaj ale ogłoszą to dopiero w poniedziałek na konferencji prasowej? Może też testy medyczne poszły nie pomyśli i dlatego do transferu nie dojdzie? Nie mówiąc już że sprawa dawno może być załatwiona ale nie ogłoszono tego bo mają gdzies czy pan eye63 będzie zadowolony z "profesjonalizmu" ich działania czy nie.
|
I co tak nagminnie Słowacy zwiększają cenę? Najpierw bramkarz, teraz pomocnik? To po jaką cholerę my z oszustami robimy interesy? A jeśli działa to w drugą stronę, Wisła obiecuje, a później zwleka i transakcja nie dochodzi do skutku, to co myślisz, że zawsze tak chętnie będą się zgadzać wysyłać zawodników do nas? Niech sobie mają gdzieś czy pan eye będzie zadowolony, byleby ich postawa nie kompromitowała Wisły, bo za cyrk z bramkarzami już prawie każdy w Polsce się z nas śmieje.
mr_kwolf napisał(a):

|
Dodam że wg Ciebie Dawidowskiemu też powinniśmy przedłużyć kontrakt bo przecież dostał jeszcze mniej szans niż Niedzielan, a w pojedynczych meczach to nawet Brożek słabo się prezentował.
|
A tutaj zbastuj i albo naucz się czytać, albo zamilcz. Nie wkładaj żadnych słów, których nie wypowiedziałem w moje usta, nie oceniaj co wg mnie, bo mną nie jesteś. Nie będę się przebijał na zagrywki rodem z gimnazjum