Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 10:59
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to jest prawda to jedyne do czego będzie nadawała się ta szkółka to do zarabiania pieniędzy, a nie do wyłowienie jakichkolwiek talentów. Bo powiedzmy sobie szczerze, że przeciętnego rodzica nie stać na taki wydatek, a więc pójdą tam dzieci bogatszych i będzie lans, że grają w szkółce blisko związanej z Wisła..
siuśmajtek napisał(a):
Nie wiem jaką oni mają umowę z J&J sport center w Skotnikach, ale oni mają rezerwację na boiska przez 4 dni w tygodniu przez 2,5 - 3 godziny. Pewnie mają ceny hurtowe, ale to i tak jakiś koszt pewnie generuje. Poza tym te 120 zł to koszt całkowity - tzn. rodzice adeptów płacą to i tylko to. Zgrupowania, stroje, mecze, turnieje, turnieje zagraniczne - wszystko ma być pokrywane z tego 120zł + sponsorzy. Nie wiem jak dzieciaki starsze, bo mój chrześniak jest 6-latkiem, one może już teraz w sierpniu wyjadą gdzieś, może turnieje, chociaż pewnie na początek blisko domu jeśli już. Dla 5- i 6-latków nie są organizowane turnieje, więc oni sobie na razie tylko trenują.

Aha - i maj był gratis, żeby rodzice i przede wszystkim dzieciaki zorientowali się, czy chcą uczęszczać. Na razie jedyny koszt to 120zł za czerwiec. W lipcu treningów nie będzie, więc i opłaty pewnie też.
10 znaków....
Odpowiedz cytując