Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 10:22
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Marcinno - ani Jirsak ani Junior nie sa DM. Czech bardziej ofensywny, Diaz zapchajdziura grajacy tam dlatego, ze Mauro jest w zenujacej formie. Bardziej o stoperow mi tutaj chodzi bo nie wyglada ta pozycja za dobrze. Ktos przyjsc powinien. A Goly ma podobno do konca roku nie grac.
Dobra decyzja z Niedzielanem, niestety mial szanse, powinnismy sie go pozbyc.

uriti - Gargula chyba nie doznal tej samej kontuzji co Niedzielan, poza tym on jest zawodnikiem bardziej technicznym a takich walorow nie traci sie przez kontuzje. Wtorek bazowal na szybkosci i ciezka kontuzja odebrala mu ta przewage.
Tak widać bardzo ofensywny nie wiem czy w sumie podczas swojego pobytu w Wiśle w oficjalnych meczach strzelił 5 goli,a asyst tez miał mało, facet za 800 tys. euro powinien być za taką kase do grania odrazu po przyjściu,wydaje mi się,że ten transfer to największa pomyłka Bednarza olbrzymie pieniądze 800 tys.Euro przypomnę,że teraz jeśli rozmawiamy o transferach mówi o kwotach ( piłkarz wolny lub do 400 tys. Euro wszystko)

Co do Niedzielana był w formnie pechowa kontuzja z Górnikiem pózniej się leczył i przypomne,że ani razu nie zagrał całego meczu nie dostał szansy,szansa to dla mnie 3 mecze pełne w pierwszym składzie,a wiemy,że na eksperymeny czy dawanie szans po prostu nie było czasu.
Odpowiedz cytując