Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 00:30
0 22 napisał(a):Wyświetl post
W karnet nie wchodzą mecze w Europie, nie wiadomo czy PE bedzie grany, na młodą ekstraklase w niektórych klubach wchodzi sie chyba za darmo (u nas nawet na sparingi 10 zl i 15zl). A, no i jest wylacznie opcja premium. Nie ma np jedna runda, tylko liga etc.

Podstawowe ceny biletów na mecz:
Przed kryta A,F: 40 złotych
Przed kryta B,E: 55
Przed kryta C,D: 65
Kryta A,F: 70
Kryta B,E: 90
Kryta C,D: 110

A teraz wezcie pod uwage, ze przedkryta A i F schodzi w karnetach, w netowej sprzedarzy i po jakiejs godzinie sprzedawania. Czyli zeby isc na Odre Wodzisław, Jagę albo Arkę (zeby chociaz kibice gosci byli), dajesz minimum 55 zł, bez dachu, prawie na płaskim. A zeby byc w miare na srodku trybuny 65 zł. Mistrzowie

Sorry za rozmycie, ale mysle ze to jest znakomita pointa dla tych, którzy w tym temacie pisali, ze Legia spokojnie bedzie miala na nowym obiekcie komplety
No ale nie wiem do końca o czym Ty mówisz - to są ceny na tę jedną trybunę która została tak? Ile tam wejdzie osób? 5000? (nie wiem czy nie jestem optymistą i przy okazji trzeba jeszcze odliczyć VIP-ów). Ty myślisz, że u nas gdyby była jedna trybuna na 4 tys. to ceny na Odrę byłyby 25 PLN? Przedkryta C,D - karnet (nowy) = 15 meczów Ekstraklasy oraz PE i PP, za jeden mecz Ekstrakl = 40 PLN. To chyba nie taka tragedia. Karnet można kupić na cztery raty. Jak dla mnie (biorąc pod uwagę pojemność) to całkiem ok.
Odpowiedz cytując