Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 00:04
masterlag napisał(a):Wyświetl post
I teraz właśnie zobaczylam wiadomość, że Niedzielan został przeniesiony do zespołu ME, ponieważ nie chciał skorzystac z ofert. OKey, na bank były one dużo słabsze finansowo i dlatego z nich nie skorzystał. Ale takie działanie klubu, przy naszej jakże bogatej ilości napastników dziwi mnie [choc to malo powiedziane]. Myślę, że "Wtorek" może pograć jeszcze trochę spokojnie w pierwszej drużynie. Kurde, po jego pierwszych meczach gdy przyszedł do Wisły wszyscy się jarali, a jak doznał kontuzji i przez rok nie grał to już go butujecie? Mimo wszystko to [jeszcze-?] nie jest Dawidowski i wg mnie trener Skorża powinien mu dać szanse.
Dopóki nie sprowadzimy jakiegoś naprawdę dobrego napadziora, który z miejsca będzie gwarantował co nieco; trochę ruchu na boisku, dopóty nie możemy sobie pozwolić na odsuwanie zawodników [tym bardziej, że Andrzej jest doświadczony]. My to nie Barcelona... heloł...

***oczywiście tu zastrzeżenie do mojej wypowiedzi- o ile pan Skorża zamierza dać szansę np. Leszczakowi to wtedy co innego.. Ale ta szansa to mają być jakieś mecze czy minuty, a nie tylko >wieczne< grzanie ławy.
Niedzielan może być doświadczony, ale prze półtora roku nic nie pokazał, nic nie wskazuje, że ma wrócić jeszcze do formy. Na dodatek mam wrażenie, że fizycznie wytrzymuje 45 minut, co rusz ma jakieś nowe drobne urazy. Jak już napisałem, on i tak nie miałby już miejsca na ławce, przesunięcie do rezerw to tylko taki policzek wymierzony Niedzielanowi, byłemu reprezentantowi Polski. "Cicha" sugestia- albo idziesz do klubu, który cię chce, albo wpisujesz do CV roczne przesunięcie do rezerw i przypinasz łatkę pazernego na kasę.

eMTe napisał(a):Wyświetl post
Sprzedać Brożka Pireusowi to jak wbić sobie samobója w IV rundzie eliminacji, ponieważ naszym rywalem na 20% będzie Olympiakos. Nie puszczać go!!! A na pewno nie tam!!!
Wątpię żeby Brożek poszedł do Olympiakosu, jemu marzy się jakaś zachodnia liga. Olympiakos może zaoferować tylko grę w europejskich picharach a i to w świeyle minionego sezonu nie jest takie pewne. Liga Grecka nie jest szczególnie mocna, w pucharach kto wie, czy Wisła nie ugra więcej od Greków( wiem niepoprawny marzyciel ze mnie ). Podobne perspektywy pucharowe + lepsze zarobki + lepszą ligę Brożek mógłby mieć idąc do Rosji, czy Turcji, a ponoć odrzuca te kierunki.

I jeszcze tak ku przestrodze przed kupowaniem na kilogramy i wydawaniem milionów euro. Wiem, że Weszło to taki fuckt, ale poinformowani są nieźle.
http://www.weszlo.com/news/3216
Odpowiedz cytując