Uran235 napisał(a):

|
Krakowskim targiem- rok. Podpisywałem kontrakt latem na 3 lata.
|
Andrzej?
A tak całkiem serio, to mimo że Niedzielan wiele dla tej naszej Wisły nie zdziałał, to proponuję bany dla panów "bez honoru" itd.
Patrząc na suche fakty przedstawione w artykule - miał okazję grać w I lidze, miał prawo nie chcieć. Miał okazję wyjechać do Grecji, może chce zostać w Polsce - jego prawo. Klub robi co chce z takim zawodnikiem, ale nie rozumiem jak można gościowi, któremu się tyle płaci - zwyczajnie nie dać szansy. Wiem, że znajdą się zaraz tacy co powiedzą, że miał - ja powiem, że niestety nie miał - nie wiem czy to Skorży czymś podpadł, czy to nakaz z góry, czy Maciuś się zwyczajnie bał, niemniej jednak dziwi mnie zachowanie klubu.
Albo trzeba było mu dać grać w sparingach, albo rozwiązać kontrakt - a tutaj info, że oni chcą go sprzedać, gościa któremu nie dali zagrać bodaj pełnego meczu w ekstraklasie w poprzednim sezonie.
No ale nic, wszystko można jakoś tam wytłumaczyć. Dla dobra wszystkich fajnie by było, jakby się zgłosił po niego Śląsk, bo chodziły takie plotki, że Tarasiewicz chętnie by go widział u siebie, może po znajomości kluby się dogadają - a jeśli nie to będziemy bulić 100 tys. euro rezerwowemu, w tym jesteśmy mistrzami ostatnio