Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2009, 00:00
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
potrzeba komórki z klapką bez bajerów, żeby bateria trzymała i dało sie ustawić większa czcionkę, łatwa w obsłudze, dla kobiety w srednim wieku
będzie coś?

samsung c260 bateria około tydzień duża czcionka klapka bez wodotrysków cena około 150 - 200 nowy 2 lata gwarancji.

SuperWisła napisał(a):Wyświetl post
Ja obecnie posiadam Nokię 5130 XpressMusic i jestem z niej zadowolony, podoba mi się z wyglądu, opcje też niczego sobie. Nokie są dobre, bateria nie rozładowuje się po dwóch dniach, telefon po zamoczeniu można wysuszyć i zazwyczaj działa, jeszcze nie spotkałem się z tym, aby Nokia mi się zacinała.

to mało widziałeś to że się telefon ścina to już obecnie standard, stare telefony można było prać po wysuszeniu 90% działała ale to nie ma nic wspólnego z telefonami produkowanymi obecnie są bardziej delikatne na wilgoć wystarczy nieraz że zaparuje i zaczyna się powolna śmierć

do brylant17 - cena nie realna max 200 jeżeli chodzi o sklep, jak sprzedasz po kumplach to już zależy od twojej inwencji
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Odpowiedz cytując