Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2009, 23:50
I teraz właśnie zobaczylam wiadomość, że Niedzielan został przeniesiony do zespołu ME, ponieważ nie chciał skorzystac z ofert. OKey, na bank były one dużo słabsze finansowo i dlatego z nich nie skorzystał. Ale takie działanie klubu, przy naszej jakże bogatej ilości napastników dziwi mnie [choc to malo powiedziane]. Myślę, że "Wtorek" może pograć jeszcze trochę spokojnie w pierwszej drużynie. Kurde, po jego pierwszych meczach gdy przyszedł do Wisły wszyscy się jarali, a jak doznał kontuzji i przez rok nie grał to już go butujecie? Mimo wszystko to [jeszcze-?] nie jest Dawidowski i wg mnie trener Skorża powinien mu dać szanse.
Dopóki nie sprowadzimy jakiegoś naprawdę dobrego napadziora, który z miejsca będzie gwarantował co nieco; trochę ruchu na boisku, dopóty nie możemy sobie pozwolić na odsuwanie zawodników [tym bardziej, że Andrzej jest doświadczony]. My to nie Barcelona... heloł...

***oczywiście tu zastrzeżenie do mojej wypowiedzi- o ile pan Skorża zamierza dać szansę np. Leszczakowi to wtedy co innego.. Ale ta szansa to mają być jakieś mecze czy minuty, a nie tylko >wieczne< grzanie ławy.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując