Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2009, 20:59
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Wiem, ze ciagla wiara w Varge jest troche nie na miejscu, ale na obecna chwile mamy 2 defensywnych pomocnikow i 2 stoperow. Jeden ledow biega, jeden lapie kartki, jeden lapie kartki i kontuzje, a jeden niedlugo wyjedzie. Jest jeszcze mogacy grac wszedzie Junior, ale rola zapchajdziury mu pewnie nie odpowiada, poza tym woli grac na lewej obronie (wciaz nie wiem czemu). Taki Varga naprawde by sie przydal. Wszechstronny w defensywie, twardy i doswiadczony. Idealny kandydat to zagrania kilku meczy w sezonie kiedy ktos ze skladu wypada. Troche szkoda, ze odwala taka maniane, moze pojedzie do Austrii z nami i porzadnie oboz przepracuje.
Jakich dwóch Cantoro,Sobol,Jirsak,Diaz to wszystko jest def. pomocnicy jacy są niektórzy to są ,ale każdy z nich jest lepszy od Vargi , najlepiej rozwiązać kontrakt z nim i tyle nie wiem czemu niektórzy w nim pokładają jakiekolwiek nadzieje,choć pewnie więszkość z Was nie widziała go ani w 1 meczu w Rumumni, a po za tym w Wisle nie pokazał niczego wydaje mi się,żę na Rumunach już się przejechaliśmy. Lepiej dać szansę Gołemu o ile dojdzie do siebie czego mu życzę niż Vardze.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 26.06.2009 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując