Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2009, 20:42
Cytat:
L0czek:...Myślisz, że Jacek Bednarz lub jego współpracownicy jeżdżą tylko po całym świecie i oglądają piłkarzy ? Większość to pomoc innych menadżerów i taśmy, po których dopiero zaprasza się na testy.
Do tego powinna być stworzona siatka scoutingu A że jej nie posiadamy, a pan Bednarz oraz nasi trenerzy muszą być generalnie w Krk, to pozostaja płyty DVD i krótkie owe testy...

Cytat:
urit1906: ja tam bym widzial Cetnarskiego w Wiśle...ciekawe swoja droga ile belchatow krzyknalby za niego
Powiem ci, że fajnie by go było widzieć w Wiśle, ale po co w takim razie kupowaliśmy Gargułę? Dla mnie kupno Łukasza w ostatnim okienku było ... błędem. Było błędem o ile oczywiście popatrzeć na to, że mogliśmy sięgnąć właśnie po "Cetnara". Ale teraz, to chyba nie bardzo. Wróci do zdrowa "Guła" i on będzie grał. Wręcz musi bo zarobki ma niemałe ;P.
Oczywiście Garguła jest dużym wzmocnieniem, szczególnie jeśli patrząc na grę w europejskich pucharach [gdzie potrzeba doświadczenia], a w lidze [gdyby coś] zawsze możemy postawić na Jirsaka, czy Mączyńskiego[!]. Także, póki co, myślę, że mamy większe bolączki.

urit1906 napisał(a):Wyświetl post
...Tylko ze Gargula byl wolnym zawodnikiem, a Cetnar obecnie nie bylby do wyciagniecia tak latwo z Belchatowa, bo jego wartosc rosnie tak naprawde z meczu na mecz. Mysle ze obecnie jakies 500-600 tys za tego zawodnika to dla dzialaczy z Belchatowa mogloby byc za malo. A po odejsciu Garguly a teraz prawdopodobnie Gola to on zostanie centralna postacia druzyny prowadzonej przez R. Ulatowskiego.
Dlatego mówię: że skoro mamy Gułę to Cetnar niepotrzebny jest ...
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez masterlag : 26.06.2009 o godz. 21:17.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując