Temat: Paintball
Wyświetl pojedynczy post
draz
Junior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2009, 16:05
Firo napisał(a):Wyświetl post
W ramach mojej wrodzonej uprzejmości przekazuje wiadomośc o WZ:

Drogi Panie,

Dlaczego, za każdym razem gdy spotykam się z reklamą Waszej grupy, reklama ta nie polega na chwaleniu swojej usługi, a zawiera antyreklame War Zone ? Bierze się to z kompleksów, macie świadomość jak nie wiele możecie zaoferować klientowi w porównaniu do konkurencji ? Już nawet nie mówie o zaczepianu ludzi na mieście, rozdawaniu ulotek i opowiadaniu jakie to WZ jest be, ale co to ma do rzeczy ile oni płacą za swój teren ?
Nie zgadzam się absolutnie z tym co mówisz o antyreklamie War Zone, jest to zwykłe kłamstwo i tyle. Podaj przykłady proszę. Ciężko wogóle usiłować zresztą w jakikolwiek sposób robić temu zjawisku antyreklamę. Pomysł jest świetny, zdjęcia też robią wrażenie i mam świadomość (przynajmniej w części) jak wielką pracę właściciele musieli w to włożyć. To plus to że widocznie jestem kapkę wścibski plus to że szukam sposobu na zmniejszenie kosztów z własnego terenu jest powodem pytania o niego. Jeśli to źle odebrałeś - zmień pogląd.

Nie od dziś wiadomo że takie grupy jak Wy starają się przyciągnąć turystów, Januszy itd.
To się nazywa REKLAMA. Co Cię w tym dziwi? A może bierze się to z kompleksów? Może czasem przesadzam w formie reklamy ale jak na razie nikt nie mówił że jest nachalna. Poza tym łączę działalność zarobkową z inicjatywami imprez niezarobkowych a także organizuję różne akcje non-profit. Możesz coś takiego powiedzieć o sobie?

Poniekąd dobrze, że zarejestrowałeś sie na forum, jest z toba kontakt - może się spotkamy i omówimy Wasza strategie marketingową ?

Z wyrazami szacunku,
War Zone
Jak najchętniej i to jak najprędzej, nawet dziś wieczór w Krakowie? Jutro odpada, ew. niedziela chodź już wolałbym pon / wt. bo lubię spędzać niedzielę z rodzinką. Jakbyś podał numer tel to właśnie byśmy rozmawiali telefonicznie. A co do odezwania się na forum to jakbyś niezauważył jest tu opinia (pozytywna) o Hotelu Forum więc miałem prawo się również wypowiedzieć.

Michał:

To co miałem do powiedzenia napisałem Ci na mailu poza tym zostawiłem wiadomość na poczcie głosowej bo nie mogłem się dodzwonić. Peace

Zostawmy już ten temat bo dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Odpowiedz cytując