|
Co do kolekcji, niestety nie mam aparatu, ale posiadam w tej chwili ponad 70 różnych tabak i pustych tabakierek. A sławny Medicated jest cały czas dostępny u dystrubutora, mianowicie Cygara i Tytoń. Niestety jego cena jest dość wysoka (8 zł za 5 gram). No i z powodu małego zainteresowania trafiki go nie zamawiają. Co do nowych tabak - jest ich coraz więcej, radzę nie szukać po sklepach tylko na stronach dobrych dystrybutorów (Cygara i Tytoń, Synchro). Gawith Cola został wycofany ze sprzedaży w Polsce, można go natomiast dostać w Niemczech. @ godzilla - co nam to daje? napisałem 4 podpunkty w moim poprzednim poście. Co do ozon Orange i Raspberry, ich dostępność cieszy, lecz trzeba Wam wiedzieć, iż są one "na lewo". Sprowadzane prosto z czech, z czeskim ostrzeżeniem pos białą naklejką. A TTI ma wyłączność na dystrybucję tabak firmy Poschl w Polsce. No ale są, i chwała za to. Z tego co wiem żaden inny klub piłkarski nie ma "swojej" tabaki, Bayern Snuff produkowany jest przez Poschl'a.
A co do dostępności na stacjach benzynowych - powinieneś na każdej dostać tzw. "podstawkę" - Gawitha, Red Bulla, czasem ozony Cherry, Spearmint, Gletschera i Lowena.
|