Cytat:
mi nie chodzi o gwiazdki,tylko o gości którzy wniosą nową jakoś do drużyny,co za tym idzie taki gość musi być troche droższy niż te 300-400 tyś euro
|
Ale kasa Ci nieczego nie gwarantuje. Jirsak kosztował 700 tys E i teraz siediz na ławce. Jest tyle aspektow ktore decyduja o rozwoju kariery lub jej zahamowaniu ze postawienie sprawy jasno ze piłkarz za 1, 5 mln Euro to bedzie super wzmocnienie nie ma racji bytu. Przyjdzie Bozok i moze sie okazac słabeuszem, Bozok z ekstraklasy Slowackiej, przyszedł Kuba z 4 ligi i okazal sie gwiazda. Przyjdzie Hernani ktory w Ekstraklasie gral i okaze sie słabsyz od Marcelo. Przyszedl droogi Łobo i wygryzł go młodziak, Malecki ktory w rok zrobił zajebiaszcze postepy, mysle ze nikt by az tak na Niego nie stawiał, na az taki rozwoj tego piłkarza. Przyszli Beto, przyszedłby ten gosciu ze Sportingu Lizbona a moze sie okaza gorsi od Roberta Lewandowskiego ktorego mozna było brac rok temu z 1 ligi polskiej. 0 reguł w tych transferach. To jest sport tu nic na 100% nie mozna powiedziec
PS Arek jak dla mnie Mały to tez fenomen. Ale ja jakos tak idolow nie moge sobie obrac

Dla mnie to kazdy Wislak ktory jest z Naszym klubem tak jak My, prawdizwi kibice to fenomen, idol. To od razu widac na boisku kto gra dla kasy a kto dla Wisły bo ją kocha. Beto nawet byłby swietny gdyby miał w sercu Wisłe i dla Niej grał a tak to chłopak nie mial motywacji.
Brożkowie, Baszczu, Kuba, Mały, Cwielon, Sobol, Zieniu, Głowa, Mario - super chłopaki. Ikony Wisły dzieki Ich miłosci do Wisły jestesmy teraz tam gdzie jestesmy czyli na szczycie

))