ciacho napisał(a):

|
Ja wiem tylko jedno.. nasza polityka transferowa to jeden wielki śmiech. Mogę się założyć ze wszystkimi tutaj, że żaden Bozok do nas nie przyjdzie.
|
No i co ? Cieszysz się z tego ? Chciałeś zabłysnąć ? Bylo tu już paru takich co wszystko wiedzieli....Jeżeli
twoja wiara w klub jest uzależniona od tego czy będą transfery czy nie to sie przeżuć na Amice.
Ja tam wierzę ,że wszystko pójdzie po naszej myśli. O ile Pan Bednarz i Pan Wilczek już wielokrotnie mijali się z prawdą , to Pan Skorża zawsze był w stosunku do kibiców fair i nie owijał w bawełne , nawet jak było nie wesoło. Jeżli on mówi ,źe jest zielone światełko i będą transfery to ja mu wierzę...
Ten Bożok i tak przyjedzie do Krakowa w tym tygodniu , bo gramy sparing z Rużomberokiem i myśle ,że w tym meczu zagra pożegnalne 45 minut w barwach zespołu ze Słowacji i 45 minut u nas. Co do Carlinhosa to sprawa jest bardziej skomplikowana i oby nie było tak jak z Marcelo,że czekaliśmy na niego troche czasu. Miejmy nadzieje ,że Drozdowicz pokaże sie z dobre strony , bo na lepszego napastnika raczej nas w tej chwili nie stać. A w tym wypadku 'lepszy Drozdowicz niż nic (lub kolejny no name )" No i to by było na tyle z prawdziwych celów transferowych , a nie wyssanych z palca newsów.
klubus napisał(a):

|
Siemka co ostatecznie z tym Bozokiem podpisze z Wisłą kontrakt?
|
Nie jesteśmy wyrocznią. Wiemy tyle samo co ty.(no może prawnik wie lepiej). Czekaj na info na stronie oficjalnej.