Wyświetl pojedynczy post
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 21:18
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej nie słyszałem żeby Kokoszka angażował się w rozkręcenie tej szkółki dlatego jestem Ciekawy dlaczego jemu przypadła ta zaszczytna co bądź rola. Myślę że w Krk znalazłoby się kilku innych aktywnych piłkarzy, którzy zgodzili by się to zrobić. .
Może jako że tam byłam to powiem, że szanowny Pan Adam wręczył może z 5 lgitymacji (na jakieś 100) ... do wręczania zostali poproszeni wszyscy VIPy którzy byli - Fedorowicz, Bisztyga, Miętta no i Kokoszka. Poza tym załżyciele i trenerzy AP21 - Frankowski, Szymkowik, Zając.

A co do innych to widziałam listę zaprosoznych gości i było ich spooooro, ale nie pojawili się jakoś ...

Sama też uważam, że pomysł z Kokoszką nie jest specjalnie trafiony (od razu jak przyjechałam i prawie na niego wpadłam, to tak to podsumowaliśmy z innymi), ale nie róbmy znów tragedii.

Myśle, że w całej sprawe bardziej warte uwagii jest sama inicjatywa. Osobiście dodam, że jestem pod dużym wrażeniem tego jak z dzieciakami "radzi sobie" Szymek. Ma napadę dryg do tego, widać fajny kontakt z dzieciakami. Myślę, że będzie super trenerem

EDIT: Śiuśmajtek, obecni Wiślacy o tej samej gdzinie mieli trening -> to tak jakby ktoś już miał płakać, że "gwiazdy nie przyszły".
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 23.06.2009 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując