to,że ktoś uważa alianz za ładny,to ja też muszę?dziwne.nie lubię takich stadionów i już. mam takie prawo.wolę "kwadraciaki".przeciez nie wymagam od nikogo by też tak uważał,a Ty zdaje sie chcesz bym "włażąc między wrony krakał jak i one".co do setki postów,chcę zauważyć że są też osoby które ciepło wypowiadają się o stadionie.
tez sie cieszę,że stadion będzie ale projekt primo nie podoba się Tobie,a nie że jest brzydki,secundo za mały(możliwe),tertio inne są duzo droższe,choć nie twoerdzę,ze nasz jest tani(ale nasz oprócz funkcji stadionowych będzie miał te różne baseny i inne cuda-pomijam fakt jak to jest wykonane),a co do tego że za długo trwa,to powinniśmy sie cieszyć.w końcu jakby go budowano szybko to wg pierwszej wersji miałby zaledwie 21,5 tyś.i wtedy cieszylibysmy się że mamy najnowocześneijszy stadion w polsce.szczęściem w nieszczęściu jest to że nie było całościowego projektu stadionu odrazui że początkowo budowa sie ślimaczyła.
a wracając do wtglądu naszego stadionu.nie zapominajmy,że ten wygląd w dużym stopniu determinowała pierwsza wybudowana trybuna.późneij reszta musiała być do tego dostosowana.