picasso napisał(a):

brzydki,bo się Tobie nie podoba?
a może ładny bo podoba się mnie?
a tak wogóle,o ile nikt nie planuje lotów szybowcem czy innym balonem,to nie będzie okazji by zobaczyć stadion "w całości".maksymalnie co się uda to dwie trybuny a i to nie całe.z innej perspektywy bedziemy go ogladać,niż przedstawione są te wizualizacje.
|
Kolego sympatyczny oczywiście że dla jednego ładny jest fiat punto a dla drugiego ,BMW,honda accord ( nie wspominajac tu o bentley'u czy lamborghini

) i nie dyskusja tu o gustach bo jak ktoś woli starsze wózki , stadiony ( panie

) to nie mi to oceniać .......ale ......... stadion budowany za nie małe pieniadze, w takim czasie ( bedzie z 6 lat) i posiadający wygląd stadionu z lat 70 tych nie jest podstawą do wielkiego zadowolenia .(wyłaczam tu koneserów renesansu lub minimalistów )W każdym razie stadion nasz nie będzie napewno pokazywany za wzór nikomu, nie bedzie też wizytówką naszego wspaniałego miasta.A MOIM ZDANIEM BYC POWINIEN !!! i tyle .Dla Ciebie nie a dla mnie tak .Bo na to ten klub zasługuje.A nie na to żeby szczycić się tym że bedzie 33 tyś krzesełek,dach i podgrzewana murawa, bo to maja pewnie w przeciętnej 2-3 lidze zachodniej albo i niżej a my chyba nie takie mamy ambicje i aspiracje.