Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 17:37
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie chce sie powtarzac ale jestem prawie pewien ze jutro zobaczymy nowe twarze a transfermarkt to nie jest byle jaka strona jak ja niektorzy nazywaja wikipedia transferowa, co prawda mieli pare pomylek dotyczacych Wisły, ale błedy z przed lat takie jak bramkarz Djurdjevic czy Nei przeciez nie byly wyssane z palca i do dzis odpukać nie przydazyly im sie juz tego typu wpadki oczywiscie dotyczace Wisełki... znaja sie na rzeczy a na serio zdarza im sie ułamek złych informacji! ja szczerze mowiac tak jak wiekszoc z was nie moge sie doczekac transferow kurde
Ja tylko widzę, że jak wielu tu na forum błędnie starasz się sugerować tym co napisze ta niemiecka stronka. Oni tylko opierają się na doniesieniach prasowych. Na niczym więcej, boi na czym. Czekaj na potwierdzenie ze strony wisla.krakow.pl. Stronkę transfermarkt.de można jedynie traktować z przymrużeniem oka tak jak i odstępne tam się pojawiające za piłkarzy.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując