Wyświetl pojedynczy post
magowski
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 17:32
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post
Co do Drozdowicza- ciekawy chłopak nie powiem, ma jedną acz znaczącą wadę poza brakiem doświadczenia (to nie najważniejsze) jest napastnikiem niższym od Pawła Brożka, który w kapeluszu ma 180cm. Nie wiem czy Skorża mówiąc wczoraj o napastniku miał na myśli tego utalentowanego zawodnika jakim bezwątpienia jest Drozdowicz... Tak poważnie to chyba nikt nie rozpatruje jego kandydatury pod kątem wzmocnienia pierwszej drużyny co najwyżej uzupełnienia kadry...

Ja bedę się upierał, że Wisła w pierwszej kolejności powinna jednak sprowadzić środkowego obrońcę (wiadomo że Głowa to gosć ze szkła), lewego pomocnika w zasadzie już mamy,prawego obroncę również (teoretycznie), na dobrego bramkarza czy napastnika nas nie stać...

Wszelkiego rodzaju publikacje, które będą zapewne w mediach obecne są nic nie wartym stekiem bzdur - nie mając pieniędzy w klubie z pewnością stać nas będzie na zawodnika ze Sportingu...

Co śmieszniejsze uważam że redaktorzy polskich gazet czytają nasze forum - bo nie dalej jak przedwczoraj pisałem dlaczego nikim z Portugalii się nie interesujemy - a co dziś czytam "SuperSzmira" donosi, że takowego zawodnika obserwujemy...

Ciąg dalszy, szkoda że nie interesujemy się nikim ze Slovan Liberec....
Tak czytam te twoje wypociny co chwile i sie zastanawiam czemu szef scoutingu w Wiśle tyle czasu na forum spędza zamiast pracować?
Odpowiedz cytując