Wyświetl pojedynczy post
Albin4d
Junior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 17:24
Ja nie wiem czemu tak przelkinacie tą odległość od boiska. Było stare C w tej samej odległosci i co......?
Nie było widać......? Mam wrażenie że niektórym nikt nie dogodzi. Ludzie teraz trybuny beda pod innym kątem. Dodatkowo bedzie 2x wyżej niz wcześniej. Ponadto murawa obniżona i kilka dodatkowych rzędów u dołu. Napewno bedzie 2x lepiej niż wcześniej. Przeszkadza wam widok z nowej D lub E? Wątpie.... A pod względem konstrukcji trybuny nie powalają. Funkcjonalnie też są na poziomie.

Mam wrażenie że częśc ludzi nie pamięta jak bylo kilka- kilkadziesiąt lat temu. Przynajmniej nie będzie jeb**** z ToiToi'ów za C jak w lecie przygrzeje. Ja wiem że większośc ludzi jeździ za granicę i widzi jakie tam sa stadiony ale ludzie my jesteśmy w Polsce. To nie ta liga... Pamietajcie że żyjemy w kraju ludzi zawistnych, chciwych i zgryźliwych. Tu lepiej będzie za 100 lat... o ile bedzie

Nie jesteśmy Barceloną czy ManUtd, gdzie nie ma miejsc wolnych bo wszystko na karnety idzie. Na razie taki stadion styknie. Będziemy grać regularnie co roku w LM i pół miasta będzie chodzić na mecze to pogadamy wtedy czy trzeba nowy, lepszy stadion. Takie jest moje zdanie...

Podzrawiam wszystkich.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Albin4d : 23.06.2009 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując