Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 10:22
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Prawniku myślę że przegrzałeś umysł i sam pogubiłeś się w tym co piszesz więc radzę ci poprostu odpocząc od tego tematu na jakiś czas.
Piszesz że Marcelo dał tyle drużynie co cytat : "Jirsaki,Diazy,Łobodzińskie razem wzięte" aby wczesniej napisac jednoczesnie że pozyskiwanie zawodników z kartą na ręku nie może byc głównym celem polityki transferowej.Z tym że wymieniona przez ciebie trójka zawodników kosztowała łącznie ponad milion euro.
I tutaj własnie dochodzimy do sedna sprawy którego chyba nie możesz pojąc.Nie jest sztuką wydac na zawodnika 1- 1,5 mln euro.Jednak prawdziwą sztuką jest aby taki zawodnik się sprawdził bo gdyby zawiódł to dla takiego klubu jak Wisła byłoby to katastrofą.Mamy takie fundusze a nie inne i dlatego wszystkie transfery muszą byc doskonale przemyslane i mam nadzieję że w tym okienku tak własnie będzie.
Ja też bym wolał aby zamiast Bozoka pojawił się np Vladavic ale byc może takiego tematu nawet nie było albo był jedynie we wstępnej fazie a całą ideologię dorobiły media?
Nie wiemy tego.Więc nie pozostaje nam nic innego jak ufnie czekac w to co poda oficjalna strona klubu.Szczerze mówiąc denerwuje mnie jak sądze kolejna plotka Super Ekspressu o której nawet nie zamierzam pisac dopóki sprawa nie zacznie się rozwijac.W ostatnich latach zdecydowanie za dużo już ich było.
To Ty nie wiesz ze jak by PRAWNIK 25 zostal prezesem Wisly to bysmy teraz robili transfery jak Real Madryt.
Ba powinien zostac prezesem PZPN a w rok nasza liga przegonila by wszystkie ligi europejskie a dwa nasze klubu graly by w finale LM reguralnie co rok.

Szkoda tylko ze to wymaginowany swiat w ktorym zyje i nijak sie ma do zeczywistosci
,
Odpowiedz cytując