Martinus napisał(a):

Prawniku myślę że przegrzałeś umysł i sam pogubiłeś się w tym co piszesz więc radzę ci poprostu odpocząc od tego tematu na jakiś czas.
Piszesz że Marcelo dał tyle drużynie co cytat : "Jirsaki,Diazy,Łobodzińskie razem wzięte" aby wczesniej napisac jednoczesnie że pozyskiwanie zawodników z kartą na ręku nie może byc głównym celem polityki transferowej.Z tym że wymieniona przez ciebie trójka zawodników kosztowała łącznie ponad milion euro.
I tutaj własnie dochodzimy do sedna sprawy którego chyba nie możesz pojąc.Nie jest sztuką wydac na zawodnika 1- 1,5 mln euro.Jednak prawdziwą sztuką jest aby taki zawodnik się sprawdził bo gdyby zawiódł to dla takiego klubu jak Wisła byłoby to katastrofą.Mamy takie fundusze a nie inne i dlatego wszystkie transfery muszą byc doskonale przemyslane i mam nadzieję że w tym okienku tak własnie będzie.
Ja też bym wolał aby zamiast Bozoka pojawił się np Vladavic ale byc może takiego tematu nawet nie było albo był jedynie we wstępnej fazie a całą ideologię dorobiły media?
Nie wiemy tego.Więc nie pozostaje nam nic innego jak ufnie czekac w to co poda oficjalna strona klubu.Szczerze mówiąc denerwuje mnie jak sądze kolejna plotka Super Ekspressu o której nawet nie zamierzam pisac dopóki sprawa nie zacznie się rozwijac.W ostatnich latach zdecydowanie za dużo już ich było.
|
To Ty nie wiesz ze jak by PRAWNIK 25 zostal prezesem Wisly to bysmy teraz robili transfery jak Real Madryt.
Ba powinien zostac prezesem PZPN a w rok nasza liga przegonila by wszystkie ligi europejskie a dwa nasze klubu graly by w finale LM reguralnie co rok.
Szkoda tylko ze to wymaginowany swiat w ktorym zyje i nijak sie ma do zeczywistosci