Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 10:05
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie ja wiem ze wakacje ze pogoda nie najlepsza i nudy wiec przed kompem spedzacie dzien.Ale na Boga nie wierzcie we wszystko co napisza gazety badz portale internetowe, bo to co pisza ma sie nijak do zeczywistosci a tymbardziej do transferow Wisla Krakow.
Dokładnie. Zródłem tych wszystkich nowinek w stylu Plurovica, jest najprawdopodobniej ,znana wszystkim niemiecka strona....Portale muszą o czymś pisać , a jak nie ma newsów , to trzeba je poprostu wymyślić.
Pamietam jak się wszyscy zastanawiali kto będzie "tajemniczym" napastnikiem z Brazylii przed minioną rundą (nie wiadomo było ,jeszcze że to Beto). Nudziło mi sie ,więc poszukałem kilku piłkarzy z tamtej ligi , którzy by pasowali , podałem kryteria jakimi sie kierowałem itd. Na następny dzień dwa portale (nie wymienie nazw) napisały o dwóch piłkarzach ,których ja "znalazłem dla Wisły". Pamiętam ,że niezły miałem ubaw. ....
Podobnie jest tworzona większość "nowinek' !

Także nie podniecajmy się panowie ,tylko czekajmy ! Sam sie ucieszyłem z tego Vladavica , bo wydawało sie to wszystko wiarygodne. A tu 'suprise" - pic na wodę ,fotomontaż. Nauczyło mnie to troche pokory ....
Odpowiedz cytując