Wyświetl pojedynczy post
re_set
Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2009, 07:02
Tom'ash napisał(a):Wyświetl post
Przeglądałem sobie oferty różnych biur turystycznych, konkretnie oferty typu "dziś zamawiasz lecisz za 2 dni" ceny aktualnie wahają się od 1100 zł/tydz. I stąd pytanie nie orientuje się ktoś czy lepiej poczekać czy raczej te ceny nie zmienią się jakoś diametralnie?
z mojego doswiadczenia: ceny te z reguly sie juz bardziej nie zmienialy, tudziez interesujaca mnie oferta robila sie jeszcze tansza, ale np. zostalawaly miejsca wylotu tylko ze Szczecina
ale: jest kryzys, ponoc (choc ja tego nie zauwazylam szukajac tegorocznych wakacji- interesujace mnie oferty akurat byly juz dawno wykupione) trudniej sprzedac wycieczki, wiec moze w tym roku powyzsza regula sie nie sprawdzi.
jest jeszcze jedna opcja- wiesz np. ze chcesz leciec gdzies, gdzie cieplo, jestes juz spakowany i idziesz do biura, mowiac, ze mozesz leciec nawet dzis, za kilka godzin, pod warunkiem, ze zejda z ceny jeszcze o dwiescie zlotych (tylko, ze takie opcje mozna robic bezposrednio u przedstawicieli biura, nie u posrednikow). Tak zrobili znajomi w ubieglym roku i kupili wycieczke na szesc godzin przedwylotem
Odpowiedz cytując