Wyświetl pojedynczy post
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 22:58
westersyl napisał(a):Wyświetl post
- Ponadto nie chcemy zaburzać pewnej struktury płac w klubie. Z tego powodu również odpadło nam kilka kandydatur - wyjaśnia Skorża.

Powiem tak Skorża wspomina coś po zakończeniu sezonu, że chce doświadczonych graczy ogranych w Europie. Pytanie do niego czym chce on ich zwabić jeśli nie kasą ? Przecież nie przyjdą dlatego że budujemy fajny stadion mamy super kibiców i jest szansa na LM. Doceniam wysiłek włożony w jeszcze nie w pełni zrealizowane transfery brazyla i Bożoka jednak śmieszy mnie to że Skorża nie ma pewności czy ci zawodnicy godnie zastąpią poprzedników... Kiedy wreszcze sciąganiemy takiego gośćia o którym wciemno można powiedzieć, że jeśli się dostanie kontuzji to jest to transfer zgóry skazany na sukces ? Garguła - doceniam ten transfer to jest tego typu piłkarz jednak stało co się stało. Naturalną koleją rzeczy jest że jeden zarabia mniej od drugiego. Małecki nie biegał do prezesa w trackie sezonu z pwodu tego że gra o 2 klasy lepiej od Łobo a zarabia 10 razy mniej. Prawda jest taka że jeśli teraz chcesz sciągnąć dobrego zawdonika musisz wyłożyć sporą sume w przeciwnym wypadku można brać tylko ludzi ze znakami zapytania jak Bożok.
Może trochę przesadziłem tą wypowiedzią jednak prawdpodobona rezygnacja z tak klaswego piłkarza jak Vlado wytraciła mnie z równowagi
zawsze możesz zasponsorować Wiśle jakiegoś zajebiście drogiego piłkarza
Odpowiedz cytując