Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 22:22
Lektura postów, będących radosną twórczością niektórych(prawnik25 i OL przede wszystkim) zmusiła mnie do wypowiedzenia się po raz pierwszy na forum. Skąd u Was taki pesymizm i malkontenctwo? Jakie macie przesłanki, żeby uskuteczniać tu swoje lamenty i żale? Czy dzieje się coś złego, o czym nie wiem? Okienko transferowe się jeszcze nie otworzyło ! Skąd prawnik25 wiesz, że Miro Bozok będzie niewypałem? Skąd? Bo co bo jest anonimowy? A Kuba Błaszczykowski jak przechodził do Wisełki to był niesamowicie rozpoznawalny i każdy dzieciak w Polsce chciał mieć jego autograf, tak? Wg Ciebie nieznany=słaby. Zapewniam Cię, że każdy piłkarz, nawet Ronaldo i Messi, był kiedyś anonimowy. Skąd wnioskujesz, że Bożok dołączy do Vargi, czy Gołosia? Chyba, że oglądasz regularnie ligę słowacką i jesteś na każdym meczu MFK Ruzemborok - w takim razie zwracam honor. Jak nie to milcz. Przynajmniej dopóki Miro nie wyjdzie na boisko. Jeżeli faktycznie okaże się niewypałem będziesz mógł połechtać jeszcze bardziej swoje narcystyczne, wszechwiedzące ego.

Ja jestem optymistą i czuję, że te dwa, trzy, a może cztery transfery będą dobrymi uzupełnieniami składu, który osobiście uważam za mocny. Narazie mamy same optymistyczne wiadomości - przedłużyliśmy kontrakt z najlepszym zawodnikiem, nikt nie odchodzi jak to kiedyś bywało, rozwiązujemy kontrakty z nieprydatnymi, nie wylosowaliśmy ani Zrinjskiego, ani Debreczyna. SAME PLUSY - jednym słowem. Na dniach dopniemy dwóch zawodników i myślę, że nawet bez dalszych ruchów transferowych będziemy w stanie awansować do fazy grupowej LM!! Pozdrawiam prawdziwych, optymistycznych kibiców i sorry za przydługi post )
Odpowiedz cytując