Uran235 napisał(a):

Jak tak lubisz się udręczać, to weź idź pod akademik, wynajmij murzyna i niech Cię bałamuci w piwnicy, tak będzie lepiej dla nas, dla Ciebie i dla murzyna. Ja wiem, że można być rozczarowanym itd. ale Ty zwyczajnie przesadzasz. Wszystko Ci nie pasuje. Levadia Tallin, powinniśmy drżeć z przerażenia, przecież my nie mamy z nimi szans, oni wymiatają w lidze estońskiej. Wolałbyś potyczki z Węgrami/Bośniakami albo eskapady na rubieże Europy w stylu Kazachstan, czy Armenia?
Jakby Bożoka i Carlinhosa podpisali odrazu, to na pewno okazałoby się, że są to pochopne, nieprzemyślane wydatki zbędnie obciążające nasz budżet. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że potrzebujemy 5-8 nowych graczy z czego przynajmniej 2-3 do pierwszego składu, ale nasza sytuacja jest jaka jest i pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Na dodatek obecna kadra jak najbardziej jest w stanie awansować do LM i nie spodziewam się wzmocnień, które w wydatny sposób powiększyłyby nasze szanse. Nam piłkarze są potrzebni przede wszystkim dlatego, że czeka nas 17+ spotkań w ekstraklasie( nie wiadomo czy nam ligi nie poszrzą), liczymy na 12 spotkań w europejskich pucharach, sześć spotkań w ramach PE, bodajże 3 mecze PP i intensywna jesień reprezentacji.
|
Czytałeś moje wcześniejsze posty, chyba NIE- kto pierwszy napisał o zielonym świetle dla transferów, kto pierwszy napisał o Bożoku- no kto.. także za początek postu powinieneś dostać bana jeśli jakaś forumow sprawiedliwość tu istnieje..
Problem w tym, że nam nie wystarczy uzupełnić składu bliżej nieznanym zawodnikom- i tu dowód Bożoka próźno szukać w jedynastce sozonu, klasyfikacjach dla najlepszych skrzydłowych etc., o Brazylijczyku nawet nie ma co pisać bo osiągnięcia ma na poziomie Beto - a MA 26 lat...
W wywiadzie Skorża nie wspomniał nawet słowem o stoperze - a pozyskanie lewgo pomocnika i właśnie środkowego obrońcy na dzień dzisiejszy jest priorytetem (przynajmniej powinno) być...
To co umieszczono na stronie głównej to propagadna-
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21205
zważywszy na to o czym pisałem na wstępie i wcześniej...
Cytat:
Poza Bożokiem i Carlinhosem, trener oczekuje również sprowadzenia bramkarza i napastnika. Już dziś wiadomo, że jeden zagraniczny golkiper pojedzie z Wisłą na obóz do Grosspetersdorf. - Mamy sześciu kandydatów, prawdopodobnie w czwartek podejmiemy decyzję, którego z nich zabrać na zgrupowanie. Wierzę, że ten wybrany okaże się na tyle dobry, że podpiszemy z nim kontrakt. Na razie swoją wiedzę opieram na materiałach DVD, a to może być złudne. Dlatego potrzebujemy krótkich testów - informuje szkoleniowiec.
W obliczu poważnej kontuzji Rafała Boguskiego i wciąż niepewnej sytuacji transferowej Pawła Brożka, Wiśle potrzebny od zaraz jest także napastnik. Również na tę pozycję rozpatrywane są kandydatury, przede wszystkim zagraniczne. - Jeśli polskie kluby oczekują 2 mln euro za zawodnika, który nie jest nawet reprezentantem kraju, należy szukać kandydatów spoza naszej ligi - wyjaśnia krótko Skorża.
|
Co wam to przypomina

?