raciborzanin napisał(a):

Ja to zrozumiałem tak :
Odejście Vladavica z Żyliny to wymysł !
Poważnie zainteresowanie bośniackim skrzydłowym wyraziła Wisła Kraków.Sprawę transferu Admira Vladavica wyjawiły niedawno media. Nie wszystko jest jednak jasne.
Józef Antosik- prezes Żyliny dementuje jednak pogłoski o transferze :
"Sprawa odejścia Vladovica do Krakowa nie istnieje. Mamy dobre stosunki z Wisłą, więc z pewnością wiedziałbym ,gdyby była zainteresowana naszym kluczowym zawodnikiem. Żadna oferta za Admira nie została przyjęta, ponieważ nikt się z nami w tej sprawie nie kontaktował.Wszystko zostało wymyślone przez polskie media ! Wisła pozyskała już Bożoka z Rużomberoka i ma większe zmartwienia , dotyczące stadionu i finansów."- powiedział najważniejszy człowiek w klubie, który o samym transferze dowiedział się z telewizjii......
Sprawę dementuje także sam Vladavic :
" Nigdy w żadnych mediach (słowackich ani poskich) , nie oświadczyłem ,że przenoszę się do Krakowa. Nikt nie kontaktował się ani ze mną , ani z moim menadżerem. Mam nadal ważną umowę z Żyliną i jutro jadę z zespołem na zgrupowanie w Austrii "- powiedział w niedzielne popołudnie skrzydłowy Żyliny,który o swoich przenosinach do polski dowiedział się z porannych wiadomości.Od tej pory cały czas jest nękany przez dzwoniących dziennikarzy.....
Starałem się w miarę czytelnie napisać , jak ktoś nie rozumiał.................