Wyświetl pojedynczy post
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2009, 11:52
Pisałem w tej sprawie na bośniackim forum i ich zdaniem mało prawdopodobne jest aby ten wywiad był wyssany z palca.Natomiast moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest że jest to pompowanie ceny jak i próba wywołania presji na innych kontrahentach.
Nie mają za to wątpliwosci że Vladavic jest bardzo dobrym piłkarzem,podstawowym zawodnikiem reprezentacji i Wisłe by wzmocnił.Zresztą Zlina w mijającym sezonie bardzo dobrze zagrału w Pucharze Uefa a Vladavic był jej najlepszym piłkarzem.Słowacy rzeczywiscie bardzo przeżywają groźbę jego odejscia co tylko potwierdza jego umiejętnosci.
Pytanie czy Wisła zdecyduje się na niego skoro Bozok jest już po testach medycznych.Ja mam nadzieję że tak bo Vladavic może grac po obu stronach boiska a wiadomo że sezon dla nas może okazac się długi i wyboisty.
Na Kirma ani na tego drugiego słoweńskiego napastnika bym nie liczył.Najpierw podano że Wisła jest zainteresowana dwójka zawodników potem że tylko Kirmem a na końcu napisano że w ich sprawie rywalizujemy z jednym klubem - Tromso.Trochę za dużo sprzecznosci jak dla mnie.
Carlinhosa oceniac nie bedę gdyż na oczy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem.Na plus świadczy gra w brazylijskiej Serie A na minus to że był w niej fatalnie oceniany(z tym że z Marcelo było podobnie) oraz częsta zmina klubów -podobne trochę do Beto.
Moim zdaniem aby okienko można było uznac za udane należy sciągnąc prawego obrońcę - Carlinhos 2 skrzydłowych - Bozok,Vladavic oraz bramkarza.Ja niestey do Pawełka nie mam zaufania.Dla mnie jest tylko przeciętnym ligowcem dla którego Wisła to poprostu za wysokie progi.Skoro odpusciliśmy Kasprzika to myslę że można spokojnie powalczyc o Gikiewicza.
Napastnik dla mnie nie jest aż tak palącą potrzebą oczywiscie pod warunkiem pozostania Brożka.Chociaż bramkostrzelnym wysokim napastnikiem(jak sobie to życzył Skorża) nikt by chyba nie pogardził
PS: Pardon za taki długi post.
Odpowiedz cytując