matizaq napisał(a):

Możesz mi coś wyjaśnić ? Czy my przypadkiem nie mamy w ataku dwóch reprezentantów Polski, którzy zdobyli w minionym sezonie 28 bramek ? Po co nam napastnik za 1 mln euro ? Chcesz posadzić kogoś z nich na ławie ?
Jeżeli będzie im miał kto podać, to ja się o nich nie martwię ! Będą strzelać nawet w LM ! Zrozum : W tym momencie NIE MAMY nominalnego lewoskrzydłowego ! Żeby skutecznie grać na tylu frontach MUSIMY posiadać przynajmniej 2 ! (chyba ,że chcesz łatać dziury Diazem lub Ćwielongiem ).
Bardzo potrzebni są nam i Bożok i Vladavic. Wtedy mamy 4 skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia : Małecki, Łobodziński (wciąż na niego licze), Vladavić i Bożok. Ćwielong jest naszym rezerwowym napastnikiem i możemy dokupić jeszcze jakiegoś zdolnego chłopaka ,żeby się ogrywał , wchodząc z ławki , ale nie za dużą kase !!! Bardziej potrzebny jest doświaczony i ograny bramkarz .......
|
otóż to............... naszym jedynym problemem jest to że Boguski i Garguła są obecnie kontuzjowani. Jeżeli Boguski wróci do formy na decydujące mecze eliminacji to nie ma co się martwić. Jeżeli do dyspozycji np. od 3 rundy będzie i Boguski i Brożek to moim zdaniem nie ma się co martwić.
Gdyby Brożek miał odejść do Parmy(ale mam nadzieję że zostanie u nas do końca el. CL bo taka szansa, a Brożek może nam sam tą ligę mistrzów wygrać) to trzeba by pomyśleć rzeczywiście wtedy o 2 napastnikach. Np. wysoki bramkostrzelny Micański i Velikonja. Też byli byśmy mocni po zgraniu. Ale napewno nie bylibyśmy tak groźni jak z Broziem w tych eliminacjach.