Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2009, 10:03
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem czy skrzydłowi po za Bozokiem są prawdopodobni, nie stać nas na kupno 2 graczy na jedną pozycję i tu doznamy tylko wzmocnienia w postaci Bozoka. Pewnie dojdzie Carlinhos i jakiś stoper i tyle. W LM zagramy 1 napadziorem, albo zagra Małecki, czy Boguski (jak już będzie zdrów). Tez w cuda nie wierzę, że kupimy napastnika na LM, choć może będzie jakaś miła niespodzianka .
Możesz mi coś wyjaśnić ? Czy my przypadkiem nie mamy w ataku dwóch reprezentantów Polski, którzy zdobyli w minionym sezonie 28 bramek ? Po co nam napastnik za 1 mln euro ? Chcesz posadzić kogoś z nich na ławie ?
Jeżeli będzie im miał kto podać, to ja się o nich nie martwię ! Będą strzelać nawet w LM ! Zrozum : W tym momencie NIE MAMY nominalnego lewoskrzydłowego ! Żeby skutecznie grać na tylu frontach MUSIMY posiadać przynajmniej 2 ! (chyba ,że chcesz łatać dziury Diazem lub Ćwielongiem ).
Bardzo potrzebni są nam i Bożok i Vladavic. Wtedy mamy 4 skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia : Małecki, Łobodziński (wciąż na niego licze), Vladavić i Bożok. Ćwielong jest naszym rezerwowym napastnikiem i możemy dokupić jeszcze jakiegoś zdolnego chłopaka ,żeby się ogrywał , wchodząc z ławki , ale nie za dużą kase !!! Bardziej potrzebny jest doświaczony i ograny bramkarz .......
Odpowiedz cytując