Wyświetl pojedynczy post
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2009, 09:57
Ja myślę że się skończy tak że kupimy Vladavica i Bozoka. Drugi kosztuje 100tys Euro i napewno nie chce więcej niż 80tys. Więc jak nawet za rezerwowego skrzydłowego to jest to śmieszna suma. A koleś ma podobno świetne testy wydolnościowe co nie bagatela na tej pozycji.
Obrona de facto już napewno przychodzi ten Carlinhos bo mamy dość pewnego Singlara więc zaryzykujemy tego brazyliano.
Czyli w sumie jeszcze nic nie wydaliśmy, a po odejściu Baszcza Zieńczuka i Dawidowskiego mamy jeszcze sporo miejsce w budżecie płac tak mi się wydaje.
Więc jezeli dogadamy się z Ziliną i nie będą stawiać zaporowej ceny to zapewne Vladavica też kupimy.

Moim zdaniem 2 defensywne miejsca w pomocy powinny być rotowane przez Sobol, Diaz(tego szkoda wyrzucać z podst. 11 bo jest pomocny przy stałych fragmentach i w ataku i w obronie, świetne warunki fizyczne i serce do walki) i Jirsak.
Wtedy na jedno miejsce w pomocy za Brożkiem mamy Boguskiego i Gargułę. Tutaj właśnie bardzo dobry byłby Kirm. Tyle że co posadzić Boguskiego na ławkę? żart... Gargułę? żart...
Ćwielong jako zmiennik Brożka.

Dlatego raczej nie przyjdzie Kirm(7 goli 17 asyst ). Na bok pomocy to chyba wolę takiego jeźdca jak Vladavic, ryzykanta z dobrym dryblingiem.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 10:07.
Odpowiedz cytując