Czy ja wiem cz brak lektora/dubbingu jest złe? największą satysfakcje ma się oglądając film właśnie z napisami. Wtedy można się delektować oryginalną ścieżką dźwiękową oraz grą aktorów.
Co do samego filmu, jeszcze go nie widziałem, jak pojawią się zadowalające mnie wersje to obejrzę. Z tego co słyszałem to film jest za długi, i ma zagmatwane dialogi. Prawda to?
vote-for-mikey tak to już jest z filmowymi adaptacjami gier. W dużej większość wychodzą chały, co nie zmienia faktu że akurat Hitman to jeden z lepszych filmów na podstawie gry.Wyszło pare dobrych filmów na podstawie gier, np.: Residen Evil, Max Payne, Silent Hill. Jakoś przemysł filmowy nie może się spasować z grami. Jak powstanie dobry film, to później wrażenie po nim psuje gra. Jak znów wydadzą dobrą grę to film spartolą. Chodź muszę przyznać, że ostatnio trochę się poprawili. Temat wprawdzie o filmach, ale polecę tutaj grę X-man origins: wolverine na podstawaie filmu o takim samym tytułem. Film nakręci bardzo dobry, najlepsza część trylogii o mutantach z pod znaku X. Wydana niedawno gra jest nawet lepsza od tegoż filmu.