Wyświetl pojedynczy post
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 23:48
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Raczej nie bo jeśli mogliby zwiększyć pojemność to już teraz by to zrobili przy obniżaniu murawy. Skoro już obniżają to nie wiem czy to aż taki duży problem między obniżeniem murawy o 80cm a 120cm więcej. Widocznie są jakieś problemy techniczne albo w projekcie... Nie wiem w każdym razie ktoś tu z forum robił amatorską wizualizacje stadionu i napisał że są możliwe do dobudowania 3 rzędy krzesełek - ciekawe czego akurat 3 a nie więcej.
Jeśli chodzi o powiększenie stadionu to mi by się widziało zdjęcie dachu z D i E i dorobienie kilku rzędów krzesełek tak aby przyszły dach na D i E był na takim samym poziomie jak dach na A,B,C. Wtedy wszystkie miejsca byłyby zadaszone a dach tworzyłby jedną spójną całość. Ale tu nie wiadomo czy to jest możliwe z przyczyn technicznych.

Jeśli chodzi o ten projekt 3d to jakiś stary jest gdyż są szczeliny w narożnikach

Ciekawe jak chcesz dobudować 3 rzędy krzesełek do góry?! Może i jest taka możliwość sc-fi... ale w dół jest zdecydowanie prościej...I proszę bez lamentów że jakby to było takie proste to już by budowali stadion na 60 tys. widać ktoś ocenił że nasz potencjał na ten dzień nie przekracza 34. tys. i tyle.. Chociaż gdyby się uprzeć tow miejscu obecnego/byłego A/B można by postawić trybune nawet na 30 tys. bo jest tem tyle miejsca ale po co?!
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując