Karherop napisał(a):

Mam cichą nadzieję że obaj trafią do Wisły, ich pozycje się raczej nie dublują , więc nie można tego wykluczyć ( do tego trzeba dodać że mamy aktualnie w kadrze DWÓCH nominalnych skrzydłownych : Łobo i Małego ) . Mam nadzieję, że początkiem przyszłego tygodnia Wilczek zwoła konferencję prasową i przedstawi 3 nowych zawiodników . Nastepnie zakontraktujemy jeszcze jakiegoś obrońce , bramkarza i ciekawego napastnika i kadra skompletowana . Na oferty dla Brożka czy Marcelo się narazie nie zanosi .
Po ostatniej krytyce z mojej strony , w ostatnim tygodniu wiele się zmieniło i muszę ( odpukując przy tym ) pochwalić Bednarza i zarząd .
Przydalo by się jeszcze dobre losowanie w poniedziałek i można zaczynać ostre przygotowanie do eliminacji ligi mistrzów .
|
W ten poniedziałek to nie ma się czego obawiać, bo każdą z możliwych drużyn Wisła powinna pokonać bez problemu jeśli realnie myśli o rywalizacji o LM.
Co do skrzydłowych to zgadzam się, że Wisła potrzebuje po dwóch na każdą stronę, bo ten sezon może być na prawdę długi.