Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 19:13
Robinho napisał(a):Wyświetl post
Co do lewego pomocnika, to wydaje mi się, że władze chcą zakontraktować tylko jednego zawodnika, czekaja jedynie na wyniki negocjacji z Ziliną, jeśli cena będzie rozsądna postarają się o Vladavica, jeśli będzie to powyżej 500 tys euro, wtedy trafi do nas Bozok.
Mam cichą nadzieję że obaj trafią do Wisły, ich pozycje się raczej nie dublują , więc nie można tego wykluczyć ( do tego trzeba dodać że mamy aktualnie w kadrze DWÓCH nominalnych skrzydłownych : Łobo i Małego ) . Mam nadzieję, że początkiem przyszłego tygodnia Wilczek zwoła konferencję prasową i przedstawi 3 nowych zawiodników . Nastepnie zakontraktujemy jeszcze jakiegoś obrońce , bramkarza i ciekawego napastnika i kadra skompletowana . Na oferty dla Brożka czy Marcelo się narazie nie zanosi .
Po ostatniej krytyce z mojej strony , w ostatnim tygodniu wiele się zmieniło i muszę ( odpukując przy tym ) pochwalić Bednarza i zarząd .

Przydalo by się jeszcze dobre losowanie w poniedziałek i można zaczynać ostre przygotowanie do eliminacji ligi mistrzów .
Odpowiedz cytując