Wyświetl pojedynczy post
UH f B
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 16:01
preseant napisał(a):Wyświetl post
@UH f B, @ciacho, @devios
zamiast nabijać się i krytykować, proponuję przeanalizować obliczenia i wtedy dopiero głosić że to idiotyzmy. matematyka i myślenie nie boli. a sedzia ile potrzebuje miejsca do biegania? 17m szerokości? a w anglii jakie są odległosci do trybun? chyba za bardzo się przyzwacziliście do obieków typu stadion slaski. a murawe onliczam pod 105X68 więc o tej siatkówce plazowej to daj sobie spokój...obliczenia sa ok. minusy to brak zadaszenia, problem wód gruntowych. jak macie snesowne argumenty to piszcie, bo od postów "nie bo nie", "idiotyzm" "bieganie po dachu" robi mi się słabo.
wytłumacz mi jak wyobrażasz sobie wygląd trybun w miejscu gdzie łączą się trybuna za bramką z trybuną boczną już teraz gdy murawe obniżają o 80 cm pierwszy rząd trybun bocznych będzie zachodził na trybuny za bramkami, przy obniżaniu o 2,5 wyglądałoby to według mnie tragicznie
ale teraz to co najważniejsze: nie lubie gadania "co by było gdyby" więc nie wiem wogóle po co te Twoje rozkminki i obliczenia skoro i tak nic z nich nie będzie bo planów już raczej nie zmienią a już napewno nie prez to, że ktoś tak na forum napisał a kilka osób na tym samym forum poparło ten pomysł, no chyba, że chcesz wszystkim pokazać, że masz lepszy pomysł niż nasz wielki projektant, ale na to też już niestety jest za późno

edit: co do obliczeń to też nie są do końca dobre bo liczysz tak jakby wszystkie trybunu miały tyle samo pierwszych rzędów co np. ostatnich a tak by nie mogło być bo trybuny musiałby by być ścinane pod kątem
Ostatnio edytowane przez UH f B : 20.06.2009 o godz. 16:04.
Odpowiedz cytując