Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 14:59
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie mówi, że za dużo pomocników, tylko czy nie za bardzo się skupiają na wypelnianiu luk po Baszczu i Zieniu? Musimy znaleźć jakiegoś skutecznego i dobrego napastnika, inaczej będzie kaszana w pucharach. Dokąd trzeba będzie czekać na tego napastnika? Do us***ej śmierci?
Co Wy ludzie macie z tym napastnikiem. Według mnie ta formacja w naszym klubie prezentuje się najlepiej. Nasza para napastników Brożek i Boguski zdobyli 28 goli, czyli jest najlepszą parą napastników w lidze. Do tego Małecki 5 bramek i Ćwielong 2. Przecież i tak ten zawodnik co przyjdzie będzie siedział i dostawał szanse w mniej istotnych meczach. Mamy dwóch napastników na poziomie reprezentacyjnym, trzeciego który jest bardzo młody i świetnie odnalazł się w prawym skrzydle. Jeżeli przejdziemy pierwsze dwie rundy eliminacji to pewnie będziemy grali systemem 4-5-1 z Brożkiem na szpicy.
W obliczu kontuzji Boguskiego, mamy go kim zastąpić. Dlatego uważam, że pozycja napastnika jest najlepiej obsadzoną formacją w naszym klubie i każdy inny polski klub i nie tylko może nam jej pozazdrościć.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując