Awe napisał(a):

Ostatnio miałem ciekawą sytuację. ZPN wwalił mnie na trybuny, po tym jak zakwestionowałem karnego przeciwko mojej drużynie. Zespół prowadził asystent i na rozmowie pomeczowej ustawił Brak. A zespół ładnie wygrał mecz. I teraz 9 zawodników z tego meczu ma pomniejszy problem, że zbyt surowo oceniam grę zespołu i chce odejść. Wszystko przez tego nieudacznika asystenta
|
A to dziwne, bo ja tam zawsze powierzam prowadzenie rozmów asystentowi i robi to świetnie, wszyscy zawsze mają najwyższe możliwe morale. I dość często ten asystent wielu zawodnikom po meczu daje właśnie 'brak' i nikt się nigdy nie skarży.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"