Wyświetl pojedynczy post
dzamp
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 13:24
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Vladavić jest jak najbardziej realny w kontekście przejścia do Wisły, nawet jakbyśmy musieli za niego zapłacić. To jest bardzo ciekawy zawodnik ,szybki ,dobry technicznie, zdrowy na pewno podniesie realnie konkurencję w drużynie na prawym skrzydle. Łobodziński jest dość chimeryczny, ale powiedzmy sobie szczerze ,że wieszanie psów na Wojtku to jest lekkie nie porozumienie w obecnej sytuacji. Ktoś rzucił hasło o 900 tyś euro za Vladavicia. Na tyle to wycenił go transfermarkt, a sami wiecie ,że liczby często ten portal bierze z sufitu. Dwa lata temu słowacki klub zapłacił za niego (prawdopodobnie) 100 tyś. euro, teraz maksymalnie mogą Wiśle powiedzieć 360 tyś. euro. Dodatkowo sam zawodnik chce jak najszybciej odejść z Żiliny. Ciekawie to wygląda wszystko. Trzymam kciuki za Jacka Bednarza i za Radę Nadzorczą co by Jackowi zaufała i nie skąpiła grosza. Jakby się jeszcze udało pozbyć Niedzielana i Cantoro to już byłoby bardzo ciekawie. Wy sobie zdajecie sprawę jakich pożytecznych zawodników można np. zatrudnić za zarobki Mauro i Andrzeja razem wzięte...
100% racji. Jego sytuacja jest identyczna jak Jirsaka, że ci zawodnicy mają duże umiejętności i potencjał, co widać po niektórych zagraniach, nikt nie ma wątpliwości. Tylko że..., no właśnie nie mogą się odblokować. Podobnie zresztą jest z Niedzielanem. Przed kontuzją był wielkim wzmocnieniem dla drużyny, a teraz każdy wie jak jest. Z tym że Niedzielanowi już się nie chce walczyć o skład i sam nosi się z zamiarem odejścia, o czym pisał na swoim blogu, to w przypadku Łoba i Jirsaka jest troszkę inaczej. Łobo przed kontuzją grał wyśmienicie w Zagłębiu. Myślę że oni się nie poddadzą i będą walczyć o miejsce w składzie, a jak zaskoczą to wszyscy będziemy mieli z nich wiele pociechy. Jeśli oczywiście zarząd i trener (myślę że Skorża dalej w niego wierzy i da mu jeszcze jedną szansę) nie postanowi inaczej i ich się nie pozbędą. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez dzamp : 20.06.2009 o godz. 13:27.

Odpowiedz cytując