Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 12:21
ultr4 napisał(a):Wyświetl post
http://forums.soccerfansnetwork.com/...45338&page=160

Bośniacy kręcą nosem, że Vladavic przechodzi do Wisły, a nie do klubu z Bundesligi. Chyba to dobrze o nim świadczy
ja jestem pozytywnie zaskoczony tym linkiem. Bosniacy niezle znaja polska lige. Mowia o zwyciestwie z Barca, grze Amici w PU, chociaz to akurat niedziwne bo ci Stlicia maja. Glosy sa podzielone, niektorzy uwazaja, ze to dobra droga dla Vladavicia, inni woleliby zeby poszedl do Niemiec, jak widac sa pewni umiejetnosci tego zawodnika i licza na niego w kontekscie reprezentacji. Wklejony zostal jakis artykul z gazety bosniackiej, w ktorej Vladavic wypowiada sie o Wisle.
Jedyne co mnie troche zniesmaczylo to natychmiastowe pojawienie sie tam naszych, ktorzy mowia o Vladaviciu jako pilkarzu Wisly. A do tego spora droga.
Ma jeszcze roczny kontrakt w Zilinie, zaplacic trzeba, ale napewno nie 900k euro. To, ze jest wyceniany na tyle nic nie znaczy. Lewandowski jest wyceniany na 5,5 melona a zachodzi menadzerowie maja z tego niezly polew.
Wezcie pod uwage, ze dzisiaj dopiero badania sa. Pierwszy trening jest w poniedzialek i wtedy trzeba spodziewac sie wzmocnien. Jest ciekawie narazie

SOBOL Z NAMI KIBICAMI
Odpowiedz cytując