Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2009, 10:44
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi sie wierzyc ale... obecna przerwa miedzysezonowa wyglada tak jakby nasz klub w osobie Jacka Bednarz mial upatrzonych gosci od dawna, wiedzial jak ich sciagnac i robi to szybko, pewnie, bezszelestnie. Czegos takiego dawno (nigdy?) nie bylo. Czyzby to zapowiedz prawdziwego profesjonalizmu made in Wisla?
Oby.
Odnoszę podobne wrażenie. Albo Pan Bednarz nagle postanowił zmienić metody działania lub poprostu zyskał nowe możliwośći (kasa ,która szła na wysokie kontrakty Zieńczuka, Baszczyńskiego i Dawidowskiego).
Stawiam raczej na to drugie.Wiadomo jak było do tej pory : Listę "celów" Pan Bednarz mógł posiadać, ale cóż z tego jak nie było za co ich zrealizować ?

Teraz wszystko wygląda u nas tak jak wyglądać powinno: Nowi zawodnicy nie są z łapanki, nie ma testowania jakiś indonezyjkich "wynalazków". Gość poprostu przyjeżdża, robimy mu badania i podpisujemy umowę. Optymizmem napawają mnie również pogłoski o zainteresowaniu klubu Panem Czyżniewskim jako szefem scautingu. Wydaje się ,że byłby to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
tylko ta cena... za duza jak na mozliwosci klubu... tym bardziej, ze na prawym skrzydle mamy 2 dosyc dobrych graczy... tak, wiec chyba jakas plotka kolejna.
Wydaje mi się ,ze ten gość może grać na obu skrzydłach. Reprezentacja Bośnii , więc na pewno coś musi umieć bo przecież Bośnia to już teraz nie są "ogórki". Gdyby przyszli i on i Bożok to o skrzydła już nie musielibyśmy sie martwić. Małecki, Łobodzinski, Bożok i Vladavic napewno dawaliby duże możliwości manewru trenerowi Skorży...
Ostatnio edytowane przez matizaq : 20.06.2009 o godz. 10:51.
Odpowiedz cytując