Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2009, 19:12
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Beto to inny przypadek. On tak naprawdę nigdzie nie grał(rezerwy Palmeiras umówmy się, że się nie liczą). W dorosłych rozgrywkach trafił chyba 2 bramki. Tutaj jest inaczej. Obrońca jest ograny i doświadczony. Ja nie mówię że na 100% on będzie wzmocnieniem, ale ryzyko na pewno jest mniejsze niż w przypadku Beto.
Chwileczke chwileczke....

75% tego forum gdy tylko usłyszało ze Beto do nas przychodzi odrazu podniecała się z zachwytu bo przecież: "Beto był uznany za wielki talent w Brazylii" " Beto gral w młodzierzowych reprezentacjach" ''Beto jwest mlody" Beto achh Beto och....

cytaty:
cytat napisał(a):Wyświetl post
Calkiem niezle ma referencje ten Beto. Rowniez uwazam, ze powinnismy podpisac co najmniej 3 letni kontrakt.
Przecież kogoś takiego nam właśnie trzeba. Sęp pod bramką, wysoki, i co najwazniejsze jak strzela to tam gdzie chce, a nie tam gdzie poleci. Ja jestem optymistycznie nastawiony do tego gracza. Widzę spory potencjał i czekam z niecierpliwością na podpis.
wyglada na to, ze chlopak gral z 11 na koszulce w mlodziezowce Brazylii..
talent musi miec, jesli by sie udalo go rozwinac w Krakowie, to na pewno bysmy mieli z niego wielki pozytek, patrzac na nasza gre w ataku. z filmiku mozna zobaczyc, ze przyspieszenie ma, technike tez niezla i jak juz ktos napisal - trafia tam gdzie chce trafic. dodajac opinie ludzi, ktorzy go podobno widzieli i byli pod wrazeniem umiejetnosci, to moze byc strzal w dziesiatke.
chodz i bylo 25% pozostałych z takimi tekstami:
o Beto:
Jak dla mnie to wygląda jak wygłodzony Etiopczyk czy coś takiego...
a Teraz Ci sami ludzie glebia chłopaka na kazdym kroku i przyrównuja go do kazdego przyszłego transfery Wisły... idzie zauwazyc takie durne wpisy jak Bożok to pewnie bedzie drugi Beto... Carlinhos to drewniany Beto z Brazylii.... Ile Beto ma lat? Raptem 22.. a Wy juz skreslacie go ze nic z niego nie bedzie... On wyjechał za granice jako mlody chłopak, zmienił klimat, otoczenie i logiczne jest ze nie jest mu łatwo... Powiedzcie mi czy jakis polski pilkarz wyjezdzajac z Polski w tak młodym wieku jest lub byl gwiazda za granica? NIE! Wiec nie oczekujcie takiej postawy od Beto. Ja nie mowie ze On jest/ bedzie gwiazda ale proponuje troszke opanowania.

Tak wiec sami widzicie ze ocenianie pilkarza jeszcze przed przyjsciem do Wisły nie ma jakiego kolwiek pokrycia.. i sensu.
Od orgazmu gdy Beto przychodzil do skrajnej rozpaczy teraz po ocenieniu jego kilku meczy...
Moze warto poczekac z ocenami Bożoka, Carlinhosa, Chiacu, Belotte i innch ktorzy w przyszlosci beda grali dla Wisly albo beda przymierzani?
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując