Wyświetl pojedynczy post
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2009, 16:18
eye63 napisał(a):Wyświetl post
W "Przeglądzie"(chyba?) dzisiaj napisali, że po nieudanym transferze Kasprzika, Wisła ma kogoś upatrzonego za granicą.
Jeśli o mnie chodzi, to powinni kupować Gikiewicza - lepszego bramkarza od Pawełka raczej nie znajdziemy, doświadczonych 35-latków na horyzoncie również nie ma, a z naszej ligi opłacałoby się tylko wyjęcie Muchy. Gikiewicz pokazał, że stanowiłby bardzo silną konkurencję dla Pawełka, a to wyszłoby na dobre im obu.
Odnośnie Kirma, to jak o nim poczytałem, to wydaje się, że gość cierpi na przerost ambicji i zamierza uderzać tylko do najlepszych lig europejskich. Ofert stamtąd oczywiście nie ma, więc pod koniec okienka się obudzi i będzie najprawdopodobniej chciał przejść gdziekolwiek - czyt. szansa dla Tromsoe i Wisły. Z tym, że trzeba się zastanowić, czy lepiej brać teraz Bożoka, który byłby ze składem od zaraz, czy czekać na Kirma, który i tak nie wiadomo czy na 100% by do nas przeszedł.
Bronex - Dawidka jeszcze tylko 11 dni będziemy oglądać .
Myślę, że tu zarząd nie będzie ryzykował, tylko podpisze Bożoka w najbliższym wolnym terminie, tak jak życzył sobie Maciek Skorża. Co do Kirma, to wydaje mi się, że jest to zawodnik lepszy od Bożoka. Fajnie byłoby gdyby również jego sprowadzili, wtedy dwóch solidnych zawodników na lewe skrzydło byśmy już mieli. Przynajmniej jeden z nich napewno sprawdziłby się (sprawdzi się ). Teraz troszkę cierpliwości i będą konkrety
Odpowiedz cytując