Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2009, 11:42
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Felipe, wytlumacz mi, dlaczego sie oslabiamy. Wiem, odchodza Zieniu i Baszczu, ale moglo byc gorzej, np. pozbycie sie Brozinha i Marcelo. Przynajmniej w koncu beda transfery, wielu jak tutaj widzialem obawialo sie Marcelo, a chlopak b.dobrze gra.
Skad wiesz, że nikt juz nie odejdzie, to raz

Dwa - ta dwójka co juz odeszła (to jest konkret) to gracze solidni, bardzo przywiazani do barw klubowych - same umiejętnosci to jedno, ambicja to coś równie ważnego. Carlinhos czy Bozok na pewno aż tak bardzo nie beda się angazować, i to ejst normalne.
Więc to ich EWENTUALNE przyjście będzie co najwyżej uzupełnieniem składu, a nam trzeba wzmocnień. Jakos nie przekonuje mnie mistrzostwo U17 Brazylijczyka - mało mamy ligowców z nie tak dawnym tytułem Mistrza Europy do lat 17 bodajze ?

Garguły nie liczę nawet, bo on nie wiadomo kiedy zagra, a poza tym anatomii się nie oszuka - zagra symboliczny miesiąc i znowu szpital, wystarczy prześledzić jego karierę. Pozbylismy się Dawidowskiego to bilans szrotów musi się zgadzać

Poza tym wiadomość na głównej, że Wisła myśli o bramkarzu z zagranicy - czy juz tego nie przerabiamy od kilku okienek? Ja typuje, że bedzie to tym razem gość z Bahrajnu

Także podsumowując - rozmawiajmy o konkretach! Choc nie ukrywam, że chciałbym się mylić, bardziej zależy mi na dobru Wisły niz swojej opinii nieomylnego forumowicza...
Ostatnio edytowane przez felipe : 19.06.2009 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując