Co do Kasprzika to ja również nie mam przekonania. Ktoś na stronie napisal, że niewiele różni się od Pawełka i ja się z tym zgadzam. My potrzebujemy kogos takiego z obyciem w Europie. Nie mam nikogo konkretnego na myśli, bo nie penetruje rynków

ale jeśli chodzi o Bartka Białkowskiego [taki pomysł ktoś na stronce rzucił] to ku niemu bym się skłaniała. Grał w championship i to z powodzeniem. Na dłuższy czas by to wystarczyło, no chyba, że zakwalifikujemy się do fazy grupowej LM. Jednak nawet w takim wypadku Białkowski [myślę] poradziłby sobie. Po wyjeździe z Polski na pewno mu się myślenie zmieniło

Co do tego Carlinhos'a to sama nie wiem... "Baszczem" to z pewnością nie jest ;p Ale również Singlar mnie jakoś nie zachwyca, a jak na obrońce to za słaby w tyłach. Podobnie jak w przypadku bramkarza- nie mam pojęcia kto byłby dobrym zastępcą Marcina na tej pozycji i zarazem w naszym zasięgu. {na szczęście to nie moja praca}.
Co do tego w.w Bośniaka nie wypowiem się, gdyż nie było nigdzie o nim mówione

.
Generalnie to ciekawa jestem jak poszły testy; czy będzie coś z Bożoka ? ... Pozostaje oczekiwanie
*Jaroo1*- z tego co wiem to Beto już chyba na 100% odchodzi, czyż nie? ;> A co do kadry, to OKey szeroka powinna być, ale dbajmy też o jej jakość!