Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2009, 19:57
Teraz sie nie liczy zetelnosc i wartosc artykułu tylko to ile klikniec artykuł taki zaliczy. Czytam informacje z portalu sport.pl i to co sie tam dzieje to woła o pomste do nieba. Zmiany nazwy tego samego artykułu, - po prostu widzisz artykuł ma tytuł xxxx, klikasz, czytasz, maja juz klikniecie za jakis czas wchodizsz na strone ten sam artykuł tylko pod tytulłem yyyy ;/ ale jakby nie było klikniecie nabija na Tobie :((
Wiele artykułow nieprzemyslanych, bezsensownych, wyssanych z palca, błedy w zdaniach, ostatnio nawet napisano tam ze wyceniaja Riberi'ego na 90 mln euro CZYLI 104 mln funtów ;/ A z tego co ja wiem to funt stoi wyzej od euro
No coz albo dziennikarze sa teraz zupelnymi imbecylami albo... albo nie wiem co. Sorki za off top ale gdzies sie musiałem wyzalic
Zeby za bardzo nie odbiegac od tematu to powiem ze mam nadzieje ze jutro zakontraktujemy juz tego Brazylijczyka i Bozoka, nie ma co dluzej czekac Do tego mam nadzieje ze Kasprzika my wyrwiemy z Piasta a nie Lech- daje nam 80% szans na to bo przeciez z Piastem ze tak powiem mamy wspolne interesy (Kowalski) a wiec oby to pomogło
Odpowiedz cytując