Wyświetl pojedynczy post
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2009, 13:37
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Ej zauważyliście że Lech interesuje się zawsze dokładnie tymi piłkarzami którymi my Wiem że o trochę teoria spiskowa( no dobra, to jest bardzo spikowa teoria), ale kurde cos jest na rzeczy. Interesowalismy się podobno Stilicem, a potam kupił go Lech wbrew Smudzie. Floriana nam sprzątneli(i bardzo dobrze się okazało, niemniej jednak). Jest trzech utalentowanych bramkarzy w lidze a oni walczą o tego co my, chociaż wcześniej zapowiadali że chcą Stachowiaka, a dopiero jak pojawił się news że Bednarz jedzie do Gliwic się okazało że chce Kasrzika i Glika też Lech. Mieliśmy kiedyś ściągać takiego bułgarskiego obrońce, który w końcu skończył na testach w Lechu(i ich nie przeszedł, hehe brawo Lech).

Oceńcie sami.
Szczerze, to mam gdzieś to co robi Lech. Kibicując Wiśle od wielu lat nauczyłem sie ze najlepiej jest jak sami patrzymy na siebie i poźniej możemy sie cieszyc z własnych sukcesów które osiagnelismy dzieki własnym wysiłkom i nie musimy nikomu za nic dziekowac. Lech ma kompleks Wisły i Legii. Nie mogą sie pogodzic z tym ze są dopiero trzecim klubem pod wzgledem popularnosci w Polsce, mimo iz media ich ciagle nakręcają. Mam gdzies transfery Lecha. Bednarz to dla mnie dyrektor- realista. Nie rzuca słow na wiatr. Czekam na podpisy Bożoka, tego brazyliczyka i oczywiście Kasprzika i Glika
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując