Proximus napisał(a):

Ej zauważyliście że Lech interesuje się zawsze dokładnie tymi piłkarzami którymi my Wiem że o trochę teoria spiskowa( no dobra, to jest bardzo spikowa teoria), ale kurde cos jest na rzeczy. Interesowalismy się podobno Stilicem, a potam kupił go Lech wbrew Smudzie. Floriana nam sprzątneli(i bardzo dobrze się okazało, niemniej jednak). Jest trzech utalentowanych bramkarzy w lidze a oni walczą o tego co my, chociaż wcześniej zapowiadali że chcą Stachowiaka, a dopiero jak pojawił się news że Bednarz jedzie do Gliwic się okazało że chce Kasrzika i Glika też Lech. Mieliśmy kiedyś ściągać takiego bułgarskiego obrońce, który w końcu skończył na testach w Lechu(i ich nie przeszedł, hehe brawo Lech).
Oceńcie sami.
|
Szczerze, to mam gdzieś to co robi Lech. Kibicując Wiśle od wielu lat nauczyłem sie ze najlepiej jest jak sami patrzymy na siebie i poźniej możemy sie cieszyc z własnych sukcesów które osiagnelismy dzieki własnym wysiłkom i nie musimy nikomu za nic dziekowac. Lech ma kompleks Wisły i Legii. Nie mogą sie pogodzic z tym ze są dopiero trzecim klubem pod wzgledem popularnosci w Polsce, mimo iz media ich ciagle nakręcają. Mam gdzies transfery Lecha. Bednarz to dla mnie dyrektor- realista. Nie rzuca słow na wiatr. Czekam na podpisy Bożoka, tego brazyliczyka i oczywiście Kasprzika i Glika